Vuoden Ohjelmistoyrittäjä & Vuoden Digipalvelu 2022

Päivämäärä: 13.10.2022
Kello: 16:30

Se tulee taas. Nimittäin ilta, jolloin pääsemme juhlistamaan uutta Vuoden Ohjelmistoyrittäjää ja Digipalvelua! 

Lämpimästi tervetuloa odotettuun Vuoden Ohjelmistoyrittäjän ja Digipalvelun palkitsemistilaisuuteen torstaina 13.10.2022 klo 16.30 alkaen Helsingissä. Tarkka paikka paljastetaan pian…

Vuoden 2022 palkinnonsaajat ovat kovan luokan ohjelmistoyrittäjä, joka on alallamme luonut kansallisen menestystarinan sekä digipalvelu, joka edistää tuloksekkaasti tervettä digitalisaatiota Suomessa. Millaisia vaiheita kahden erilaisen menestyjän tarinat pitävätkään sisällään? Tule kuulolle paikan päälle ja nauttimaan juhlahumusta!

Juhlaillan ohjelmassa:

 Alkumaljat, naposteltavaa & vapaata jutustelua
 Tervetuloa! Rasmus Roiha, Ohjelmisto- ja e-business ry
 Vuoden Ohjelmistoyrittäjän 2022 palkitseminen & yrittäjän puheenvuoro
 Vuoden Digipalvelun 2022 palkitseminen & yrittäjän puheenvuoro
 Cocktails, purtavaa buffetista & jatketaan juttua

Otathan huomioon, että paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen siksi sitova. Varaa paikkasi pian ja viimeistään keskiviikkona 5.10. Tilaisuus on avoin kaikille Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille & valituille kutsuvieraille. Tervetuloa tapaamaan kollegoita livenä ja juhlimaan kanssamme Vuoden Ohjelmistoyrittäjää & Digipalvelua 2022!

Tilaisuudessa äänessä

Rasmus Roiha

Tilaisuuden juontaa Ohjelmisto- ja e-business ry:n toimitusjohtaja, yli 20 vuotta teknologia-alalla vaikuttanut ohjelmistoyrittäjä, Rasmus Roiha.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä tapahtumamme

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.