Kasvurahoituksella vauhtia teknologiayritykseen

Päivämäärä: 26.01.2023
Kello: 09:00

Kasvuhakuisella teknologiayrityksellä on tulorahoituksen lisäksi lukuisia rahoitusvaihtoehtoja. 💰

Perehdymme 26.1. klo 9 alkaen (online) erilaisiin vaihtoehtoihin ja sukellamme syvemmin vähemmistöomistukseen perustuviin pääomasijoituksiin, kun Ohjelmisto- ja e-business ry:n studiolle Rasmus Roihan haastateltavaksi saapuu liiketoiminnan moniosaaja & kokenut teknologiastrategi, Voland Partnersin Erkka Niemi.

Tilaisuudessa selviää muun muassa, minkälaista tukea liiketoimintaan sijoittajalta voi käytännössä odottaa. 🤔 Tutustumme lisäksi näkökulmiin siitä, miten vastuullisuus käännetään liiketoiminnan käytännön hyödyksi ja kilpailueduksi. Tervetuloa mukaan! Tilaisuus on yhdistyksen jäsenille maksuton ja ilmoittautuminen käynnissä nyt.

Top 3 syytä osallistua:

  • Opit, minkälaisia vaihtoehtoja teknologiayrityksellä on kasvun rahoitukseen.
  • Saat tietää, mihin tilanteeseen sopii vähemmistösijoittaja sekä odotettavissa olevat hyödyt.
  • Pääset jyvälle siitä, miten vastuullisuus edistää teknologiayrityksen bisneksen kehittymistä.

Tilaisuudessa äänessä

Erkka Niemi

Erkka Niemi on liiketoiminnan moniosaaja ja kokenut teknologiastrategi. Hänellä on kovan luokan osaamista kansainvälisen kasvun johtamisessa teknologiayrityksissä. Erkan pragmaattinen lähestymistapa yhdistettynä syvään teoreettiseen osaamiseen on tuonut lisäarvoa yrityksille monilla eri teknologiasektoreilla: mm. asiantuntijapalveluissa, ohjelmistokehityksessä, tietoliikenteessä, teollisuudessa ja rahoitusalalla.

Voland Partners on teknologiayritysten kehittämiseen erikoistunut vähemmistösijoittaja. Voland auttaa kunnianhimoisia yrittäjiä menestymään kehittämällä yritystä systemaattisesti ja strategisesti, yhdessä yrittäjätiimin kanssa. Volandin missio on tehdä työtä yhdessä yrittäjien kanssa ja rakentaa menestyviä yhtiöitä vastuullisesti, ja luoda yhdessä menestystarinoita, joista koko yhteiskunta hyötyy.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä tapahtumamme

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.