HR-klubi: Henkilöstöantien uudet mahdollisuudet

Päivämäärä: 15.11.2022
Kello: 09:00


Vuoden 2021 alusta voimaan tullut lakimuutos kannustaa ottamaan henkilöstön yrityksen osakkaaksi ilman veroseuraamuksia. Tämä on mahdollista suuntaamalla henkilöstölle osakeanti, jossa osakkeen arvo määräytyy yrityksen oman pääoman perusteella.

Tule kuulemaan tiivis paketti uuden lainsäädännön mahdollisuuksista työntekijöiden sitouttamisessa ja palkitsemisessa. Tilaisuuden jälkeen tiedät:

  • Uudistuksen veroedut
  • Lakiuudistuksen käytännön soveltamisen rajat ja sen sudenkuopat
  • Mitä verottajan viimeaikaiset käytännöt ovat

Studiossa päivän aihetta meille avaa verotukseen erikoistunut asianajaja Jaakko Klemettilä (HPP Asianajotoimisto Oy) ja tilaisuuden tarjoaa Ohjelmisto- ja e-business ry.

Henkilöstöantien uudet mahdollisuudet –koulutustilaisuus on osa Ohjelmisto- ja e-business ry:n uutta HR-klubia, jossa tarkastellaan erilaisia työntekijäkokemukseen vaikuttavia teemoja, kuten työehtoja, palkkamalleja, rekrytointia sekä johtamista. HR-klubi on tarkoitettu kaikille ihmisiä johtaville & ihmisten hyvinvoinnista vastaaville softa-alan ammattilaisille.

Tilaisuudessa äänessä

Jaakko Klementtilä

Jaakko Klemettilä on HPP Asianajotoimisto Oy:n veropraktiikan vetäjä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus verotuksesta niin asianajajana, verokonsulttina, verovirkailijana kuin suuren pörssiyhtiön verojuristina. Jaakko auttaa asiakkaitaan päivittäisissä veroasioissa, veroriidoissa, yrityskauppojen ja omistusjärjestelyjen veroasioissa sekä kansainvälisissä verokysymyksissä. Jaakon suuri missio on puhua veroasioista ymmärrettävällä tavalla.

HPP Asianajotoimisto Oy on iso liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto, jonka toimitilat ovat Helsingin keskustassa. HPP Asianajotoimiston palveluksessa on noin 75 juristia ja yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 yli 20 miljoonaa euroa. HPP Asianajotoimisto tarjoaa asiakkailleen laajasti kaikkia yritysjuridiikan palveluita.


Rasmus Roiha

Tilaisuuden juontaa Ohjelmisto- ja e-business ry:n toimitusjohtaja, yli 20 vuotta teknologia-alalla vaikuttanut ohjelmistoyrittäjä, Rasmus Roiha.


Jaa tapahtuma

Katso myös nämä tapahtumamme

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.