ATK-kerho | Opi rakentamaan Blockchain-sovellus
Aika: 28.2.2019, klo 8.30-12.00
Paikka: Meeting Park Campus (4. krs), Yrjönkatu 29 C, 00100 Helsinki

ATK-kerho järjestää yhdessä IBM:n kanssa hands-on workshopin, jossa opit rakentamaan Blockchain-sovelluksen käyttämällä Hyperledger-verkkoa.

Aloitamme aamiaisella, jonka jälkeen pääset rakentamaan omalla läppärilläsi käytännön sovelluksen (esim. IoT:n, ruokaturvallisuuden tai kuluttajaratkaisun alueelta) lohkoketjuteknologiaa hyödyntämällä.

Aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista tai blockhain-verkoista ei vaadita. Perusteiden ymmärtäminen on kuitenkin etu, ja ennen workshoppia aiheeseen voi tutustua katsomalla videon tai lukaisemalla esim. Blockchain for dummies –kirjan.

Workshopista saat mukaan yksityiskohtaiset ohjeet blockchainin rakentamiseen, jota voit hyödyntää myöhemmin tai jakaa eteenpäin organisaatiossasi. Koulutus sopii niin ensimmäistä blockchain-sovellustaan tekevälle kuin kokeneemmallekin tekijälle.

Jos workshop on yrityksellesi kiinnostava, mutta ei kuitenkaan juuri Sinun juttusi, voi yrityksestäsi osallistua juuri se henkilö, jonka tekemistä workshop parhaiten palvelee.

Huom! Workshopin osallistujamäärä on rajoitettu, johtuen hands-on tekemisestä ja tarvittavista kouluttajista session aikana. Varaa paikkasi jo tänään!

Yhteistyössä