9.3.2021: Kasvata liiketoimintaasi teknologiakumppanuuksilla

Päivämäärä: 09.03.2021
Kello: 09:00

[minti_button link=”https://www.lyyti.in/20210309_ota_enemman_hyotya_irti” target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full”]Ilmoittaudu[/minti_button]Teknologiakumppanuudet ovat mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaasi. Käsittelemme studiotilaisuudessa, miten tarjoat asiakkaillesi kumppanuuksia hyödyntämällä kokonaisvaltaisempaa palvelua (ja keskityt ydinliiketoimintaasi).

Tilaisuuden jälkeen tiedät, miten projektitoimituksista siirrytään jatkuviin palveluihin ja maksimoidaan asiakkaiden ”stickyness”. Opit, miten softa-, pilvi- ja muiden tarvitsemiemme teknologiaratkaisujen ostajasta siirrytään ko. talojen kumppaniksi. Lisäksi tiedät, millaisia kumppanuusmalleja eirtyisesti Microsoftilla ja Citrixillä on tarjota.

Tilaisuus on suunnattu toimitusjohtajille ja firman käyttämistä teknologiavalinnoista päättäville.

Ohjelmassa:

* Mikä on lisäarvojakelija ja mitä ne lisäarvot ovat?
* Minkälaisia kumppanuusmalleja teknologiatalot tarjoavat, erityisesti Microsoft ja Citrix
* Mitä hyötyjä teknologiatalojen palveluntarjoajaohjelmista on?
* Keskity ydinliiketoimintaasi ja tarjoa kumppanuuksia hyödyntämällä kokonaisvaltaista palvelua asiakkaillesi

Lämpimästi tervetuloa mukaan![minti_member name=”Tomi Äikää” role=”Business Development Director” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/tomi-äikää-b7679942″]Tomi on ollut IT-jakelubusineksessa jo lähes 15 vuotta ja vastaa tällä hetkellä Arrow ECS:n markkinoinnista ja liiketoiminnan kehityksestä. Tomi häärää kymmenien teknologiavalmistajien ja parin sadan Arrow’n kumppaniyrityksen kanssa edistääkseen kaikkien osapuolten myyntiä.[/minti_member][minti_member name=”Eetu Roponen” role=”Business Manager” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/eetu-roponen/”]Lähes 10 vuotisen ICT-uransa aikana Eetu on ollut monessa mukana, mm. konsultoimassa Suomen johtavien palveluntarjojayritysten teknologiaportfolioita ja digitalisoimassa eri organisaatioiden liiketoimintaa. Tällä hetkellä päävastuuna on Arrow ECS Finlandin Microsoft liiketoiminnan johtaminen.[/minti_member]

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä tapahtumamme

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.