9.12.2021: Vuoden Ohjelmistoyrittäjä & Digipalvelu 2021

Päivämäärä: 09.12.2021
Kello: 14:00

[minti_button link=”https://www.lyyti.in/20211209_Vuoden_Ohjelmistoyrittaja__2021″ target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full”]Ilmoittaudu nyt![/minti_button]On tullut aika juhlistaa Vuoden Ohjelmistoyrittäjää ja Digipalvelua sekä tavata verkostoa ja vaihtaa kuulumisia viimein ihan livenä jouluisen juhlalounaan merkeissä!

Lämpimästi tervetuloa odotettuun Vuoden Ohjelmistoyrittäjän ja Digipalvelun palkitsemistilaisuuteen torstaina 9.12.2021 klo 14–17 Sofia Helsingissä.

Vuoden 2021 palkinnonsaajat ovat kovan luokan ohjelmistoyrittäjä, joka on alallamme luonut kansallisen menestystarinan sekä digipalvelu, joka edistää tuloksekkaasti tervettä digitalisaatiota Suomessa.

Enempää emme vielä paljasta, mutta pääset palkitsemistilaisuudessa tutustumaan tarkemmin siihen, millaisista vaiheista kahden erilaisen menestyjän tarinat oikein rakentuvat. Lisäksi tarjolla on hyvän seuran lisäksi jouluinen juhlalounas sopivine ruokajuomineen. Toivottavasti pääset paikalle!

Ohjelma klo 14–17:

  • Tervetuloa! Rasmus Roiha, Ohjelmisto- ja e-business ry
  • Vuoden Ohjelmistoyrittäjän 2021 palkitseminen & yrittäjän puheenvuoro
  • Vuoden Digipalvelun 2021 palkitseminen & yrittäjän puheenvuoro
  • Juhlalounas & verkostoitumista

Varaa paikkasi nyt tai viimeistään maanantaina 6.12.2021. Huom! Paikkoja on rajoitetusti ja ilmoittautuminen sitova. Tilaisuus on tarkoitettu Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenille sekä kutsuvieraille.

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä tapahtumamme

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.