8.4.2022: Ohjelmisto- ja e-business ry:n kevätkokous

Päivämäärä: 08.04.2022
Kello: 09:00

[minti_button link=”https://www.lyyti.fi/reg/OEB_Kevatkokous_2022″ target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full” class=”varjo”]Ilmoittaudu[/minti_button]

Tervetuloa Ohjelmisto- ja e-business ry:n kevään 2022 yhdistyskokoukseen perjantaina 8.4. klo 9 alkaen.

Aloitamme tilaisuuden tutustumalla Ohjelmistoyrityskartoituksen valikoituihin löydöksiin ja siihen, miten ohjelmistoala voi tänään.

Vuoden 2022 kartoituksen tuloksia esittelee tutkimuspäällikkö Anssi Sorvisto Jyväskylän Yliopistosta.

Ohjelmistoyrityskartoitus on ohjelmistoalan tärkein ja kattavin pitkäaikainen tutkimus, ja se toteutetaan joka toinen vuosi. Kartoituksen tulokset julkaistaan toukokuussa 2022 ja pyydämme, että tässä tilaisuudessa osallistujille luottamuksella esitettyjä tuloksia ei vielä jaeta esim. sosiaalisessa mediassa.

Ohjelmisto- ja e-business ry on tutkimuksen alkuunpanija ja mahdollistaja jo 20 vuoden ajan.

Sorviston esityksen jälkeen jatkamme tilaisuutta kevään yhdistyskokouksella. Esityslistalla on:

1) Esitetään toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastajan lausunto.

2) Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille tai muista toimenpiteistä, joihin vuoden kuluessa pidetty hallinto ja tilit antavat aihetta.

3) Käsitellään muut asiat.

Tervetuloa mukaan kevään yhdistyskokoukseen ja kuulemaan ensimmäisten joukossa vuoden 2022 Ohjelmistoyrityskartoituksen kiinnostavimmat löydökset! Tilaisuus on tarkoitettu vain Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenyritysten edustajille.

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä tapahtumamme

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.