24.3.2022: Tulevaisuuden liiketoiminta on kyberturvallista. Oletko sinä?

Päivämäärä: 24.03.2022
Kello: 14:00

Tilaisuuden tallenne on nyt saatavillasi materiaalipankissa. Katso!

Tulevaisuudessa asiakkaiden turvallisuusvaatimukset liiketoimintakumppaneille ja alihankkijoille tulevat tiukentumaan merkittävästi. Käsittelemme studiotilaisuudessa 24.3. Nixun innovaatiojohtaja Pietari Sarjakiven johdolla kyberturvallisuuden kulmakiviä. Tilaisuudessa opit, miten varmistat liiketoimintanne turvallisuuden ja sen, että olette hyväksytty yhteistyökumppani jatkossakin.

Käsittelemme:

    • Kyberturvallisuuteen juuri nyt vaikuttavat ilmiöt ja trendit
    • Miksi kyberturvallisuuteen panostaminen on erityisen tärkeää tulevaisuudessa
    • Mitkä 3 asiaa jokaisen yrityksen tulee tehdä liiketoiminnan suojaamiseksi

Tervetuloa mukaan ja perehtymään tarkemmin kyberturvallisuuden kulmakiviin! Tilaisuus on tarkoitettu toimitusjohtajille, yrittäjille & tietoturvasta vastaaville sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Koulutuksen tarjoaa Ohjelmisto- ja e-business ry.

[minti_member name=”Pietari Sarjakivi” role=”innovaatiojohtaja @ Nixu” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/pietari/”]Pietari Sarjakivi johtaa Nixun innovaatiotoimintaa, jonka tavoitteena on ennustaa muutoksia kyberturvakentässä ja tuottaa uusia palveluja tukemaan asiakkaiden liiketoiminnan turvallista digitalisoitumista. Pietarilla on laaja-alainen kokemus erilaisista toimintaympäristöistä ja tietoturvan eri osa-alueista. Vuonna 2015 hän perusti Nixun tietoturvavalvomo-liiketoiminnan, joka kasvoi nopeasti yli 60 henkilön vahvuiseksi. Pietari on Nixun johtoryhmän jäsen sekä väitöskirjatutkija Jyväskylän yliopistossa.[/minti_member]

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä tapahtumamme

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.