19.8.2020: Näkymät ja talouspolitiikka Koronan jälkeen

Päivämäärä: 19.08.2020
Kello: 08:30

”Näkymät ja talouspolitiikka Koronan jälkeen” –tapaamisen alustaa Akavan pääekonomisti Pasi Sorjonen. Hän käy läpi talousnäkymiä ja arvioi erityisesti tulevaa talouspolitiikkaa. Sorjonen on erittäin arvostettu ekonomisti, joka siirtyi Akavalle pari vuotta sitten Nordealta, jossa hän toimi pitkään talouden seuraamisesta ja ennustamisesta vastaavana ekonomistina. Tapaamisessa on varattu aikaa keskusteluun ja kysymyksiin niin Pasi Sorjosen kanssa kuin ryhmän sisäisesti. Noudatamme tapaamisessa Chatham House -sääntöä.Mikä Executive Club?
Executive-taso viittaa Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenyrityksiin, joiden henkilömäärä on yli 100 henkilöä ja/tai liikevaihto yli 10 miljoonaa euroa. Järjestämme 2020 alkaen erillisiä Executive-tason tapaamisia ja vaikuttamismahdollisuuksia, joista tiedotamme aina erillisellä kutsulla. Tutustu ohjelmaan lisää täältä

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä tapahtumamme

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.