16.6.2021: M&A-sarja | Menestyneen ohjelmistoyrityksen opit yrityskauppoihin

Päivämäärä: 16.06.2021
Kello: 14:30

[minti_button link=”https://www.lyyti.in/Menestyneen_ohjelmistoyrityksen_opit” target=”_blank” icon=”fa-chevron-right” appear=”true” color=”color-3″ size=”full”]Ilmoittaudu[/minti_button]M&A-sarjan toisessa osassa kesäkuussa Profit Softwaren CEO Ilkka Starck jakaa oppejaan matkan varrelta, jossa ohjelmistoyritystä on kasvatettu pääomasijoittajavetoisesti buy and build -strategialla.

Ilkalla on vankkaa käytännön kokemusta yrityskaupoista niin myyjän kuin ostajan näkökulmasta, ja M&A-sarjan hengessä studiovierastamme grillaavat sekä Ohjelmisto- ja e-business ry:n Rasmus Roiha että Carner Corporate Financen Vesa Walldén ja Pekka Ruusunen.

Nyt kannattaa tulla mukaan online ja hakemaan opit menestyksekkäisiin yrityskauppoihin!

Huom! Tilaisuus on Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenpalveluihin kuuluva koulutus ja tarkoitettu yhdistyksen jäsenille. Voit osallistua koulutustilaisuuksiimme myös yhdistyksen tai kumppanimme (kutsu)vieraana.[minti_member name=”Ilkka Starck” role=”CEO @ profit Software” linkedin=”https://fi.linkedin.com/in/ilkka-starck-407933″]Ilkka is a senior software-industry executive with significant sales, marketing and business leadership experience from several major companies. He joined Profit Software from power-supply solution provider Efore, where he held overall responsibility for the company’s sales organization. Prior to this he headed up the EMEA sales function at database-provider Solid Information Technology, later acquired by IBM, based in Munich, Germany. Earlier he headed the US subsidiary of internet security firm F-Secure. In addition, Ilkka has served in numerous senior sales and business management roles at Ericsson in both Finland and Sweden.[/minti_member][minti_member name=”Pekka Ruusunen” role=”Sarjayrittäjä ja diplomi-insinööri | Carner Corporate Finance” linkedin=”https://fi.linkedin.com/company/tuohi-advisors-oy”]Pekka on sarjayrittäjä, joka on kasvattanut suomalaisia teknologiayrityksiä jo kahdeksankymmentäluvulta alkaen. Viimeisin oma ohjelmistoyritys myytiin menestyksekkäästi Ericssonille vuonna 2006. Sen jälkeen Pekka on toiminut sijoittajan ja neuvonantajan roolissa useissa kasvuyrityksissä. Hän on osallistunut yritysjärjestelyihin niin myyjänä, ostajana kuin rahoituksen järjestäjänäkin. Pekka on ollut yli 25 vuotta Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsen ja toiminut kuusi vuotta sen hallituksen puheenjohtajana.[/minti_member][minti_member name=”Vesa Walldén” role=”Yrityskauppias ja pitkän linjan pääomasijoittaja | Carner Corporate Finance” linkedin=”https://fi.linkedin.com/company/tuohi-advisors-oy”]Vesalla on 11 vuoden kokemus pääomasijoittamisesta CapManillä, osan ajasta hän toimi myös yrityksen teknologiatiimin vetäjänä. Toimialakokemusta hänellä on Hewlett-Packardilta, Sun Microsystemsiltä, Nokialta ja Tahoe Networksiltä. Vesa on myynyt lukuisia yrityksiä kansainvälisille ostajille, esimerkiksi IBM:lle, Ericssonille, Netscoutille, ON2:lle ja Wall Street Systemsille. Lisäksi Vesa on tehnyt rahastoyrityksille yritysjärjestelyjä, joihin on liittynyt myös liiketoiminnan myynti. Tällaisia yrityksiä ovat muun muassa Accanto Systems, Distocraft, Global Intelligence Alliance, Hantro, Movial Applications, IT2 Treasury, Profit Software, Solid, Symbio, Secgo Software ja Tieturi.[/minti_member]

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä tapahtumamme

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.