16.2.2022: Miten nousta ohjelmistoalan ajatusjohtajaksi?

Päivämäärä: 16.02.2022
Kello: 09:00

Katso tilaisuuden tallenne materiaalipankissa!

Ohjelmistoalan ajatusjohtajan paikka on arvokas asema. Ajatusjohtaja on sellainen yritys tai asiantuntija, joka tulee mieleen ensimmäisten joukossa, kun kartoitetaan toimialan edelläkävijöitä, kiinnostavimpia palveluntarjoajia tai työnantajia. Tarkastelemme studiotilaisuudessa yrityksen ja asiantuntijoiden parhaita käytäntöjä, miten nousta ajatusjohtajaksi somessa ja ansaitussa mediassa. Puheenvuoro on suunnattu erityisesti johdolle ja yritysten markkinoinnista sekä myynnistä vastaaville.

Käsittelemme:

  • Miksi kannattaa tavoitella ajatusjohtajuutta?
  • Miten rakentaa ajatusjohtajuutta somessa?
  • Miten rakentaa ajatusjohtajuutta perinteisessä mediassa?
  • DO’s & DON’TS

Tervetuloa mukaan online ja hakemaan vinkit & työkalut, joilla nouset esiin somessa sekä ansaitussa mediassa!

[minti_member name=”Aino Pajukangas” role=”Viestintätoimisto Aivelan toimitusjohtaja” twitter=”https://twitter.com/pajukangas” linkedin=”https://www.linkedin.com/in/ainopajukangas/”]Aino on laaja-alainen viestinnän ammattilainen. Hänen supervoimansa on nostaa asiakas esiin oikeiden kohderyhmien silmissä.

Aino tukee asiakkaidensa liiketoiminnan kasvua esim. kytkemällä viestinnän ja markkinoinnin osaksi liiketoimintastrategiaa, sparraamalla some-toimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa sekä löytämällä asiakkaan toiminnasta journalisteja kiinnostavia näkökulmia.

Yli 22 viime vuoden aikana Aino on työskennellyt toimittajana, tiedottajana, viestintäpäällikkönä, viestintäjohtajana ja konsulttina valtakunnallisissa, monikansallisissa ja paikallisissa yrityksissä.

Koulutukseltaan Aino on yhteiskuntatieteiden maisteri, ratkaisukeskeinen valmentaja ja lisäksi hän on suorittanut johtamisen ja yrittäjän erikoisammattitutkinnot (JET, YAT).[/minti_member]

Jaa tapahtuma

Katso myös nämä tapahtumamme

Jäseniltä kuultua

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.