12.2.2019 Growth Hacking Workshop Tampere – Kasvumarkkinoinnin mitä, miten, miksi?
Aika: 12.02.2019, 12:00-16:30
Paikka: Technopolis Yliopistonrinne

Workshopin ohjelma:

Kasvumarkkinointi, growth hacking, lean marketing, kasvuhakkerointi… Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Osallistu Helsingissä huikean vastaanoton saaneeseen koulutukseen, jossa Growth Triben Anssi Rantanen opettaa kasvuhakkeroinnin fundamentit. Pakollisena mukaan läppäri, sillä pääset session aikana laittamaan kädet saveen. Iltapäivän ohjelma:

Klo 1213 Aloitamme Ohjelmisto- ja e-business ry tarjoamalla yhteisellä lounaalla

Klo 1316.30 Kasvumarkkinoinnin mitä, miten miksi? (Anssi Rantanen, Growth Tribe)

Workshopissa opimme, miten maailman nopeimmin kasvavat yritykset ovat systemaattisesti hakkeroineet kasvunsa, ja otamme itse samoja ensiaskelia. Tutuksi tulee niin mindset, prosessi, kyvykkyydet kuin työkalut, jotta pääset heti viemään teidän kasvu- ja experimointitahdin uudelle tasolle. Workshopin jälkeen osallistujilla on ymmärrys siitä, miten experimentoidaan systemaattisesti, ja 10+ uutta kokeiluvalmista kasvuideaa omalle firmalle. Varaa paikkasi!

Puhujat

Anssi Rantanen

Maajohtaja, Growth Tribe

Anssi Rantanen on Growth Tribe -nimisen hollantilaisen yrityksen – joka on kouluttanut 4500+ ihmistä 800+ organisaatiosta kasvukulttuuriin – maajohtaja Suomessa. Anssi on ex-googlelainen, joka on auttanut yli 40 organisaatiota implementoimaan kasvustrategioita. Hän on työskennellyt muun muassa Zervantin, eTaskun, Upcloudin ja Smartlyn kanssa.