Näin rekrytoit myyjän helposti

Miksi yrityksen kannattaa palkata B2B-myyjä rekrykoulutuksen avulla?
Myyjälle olisi tarvetta, mutta samalla mietit, lisääntyykö myynti oikeasti jos hommaan palkataan uusi ihminen? Toisaalta virherekrytoinnilla voi olla kauaskantoisia seurauksia, jos tulosta ei tule.

Miksi yrityksen kannattaa palkata B2B-myyjä rekrykoulutuksen avulla?

Pro Growth Consulting Oy:n Timo Aittoniemi kertoo kahdessa minuutissa, miksi yrityksen kannattaakin palkata myyjä nimenomaan rekrykoulutuksen kautta. Katso!

Mahtava tapahtuma!”

LLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras varius vulputate risus ac tristique.

Palautteen antajan nimi

Titteli

”Mahtava tapahtuma!”

LLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras varius vulputate risus ac tristique.

Palautteen antajan nimi

Titteli

”Mahtava tapahtuma!”

LLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras varius vulputate risus ac tristique.

Palautteen antajan nimi

Titteli

Säästät aikaa ja vaivaa

Sinun ei tarvitse hukata resursseja työlääseen rekrytointiprosessiin, kun rekrytoinnin ammattilaiset löytävät yrityksellesi sen oikean.

Perehdytys tapahtuu vähitellen, mikä on sinun ajankäyttösi kannalta helpompaa. Saat tukea niin perehdytykseen, työsopimusneuvotteluun kuin palkkamallin suunnitteluun.

Ammattilaisen avulla tiimissäsi on jo keväällä nykyajan myynti- ja markkinointiosaamisella varustettu energiapakkaus, joka on valmis tarttumaan toimeen!

Vältät kalliit riskit

Myyjän palkkaaminen voi olla yritykselle riski, jos kaivattuja tuloksia ei tulekaan. Avaintekijöitä onnistuneessa rekrytointiprosessissa on paitsi sopivan henkilön löytäminen, myös perehdys, johon ei aina ole irrottaa muualla tarvittavia resursseja. Rekrykoulutus on helppo tapa myyjän rekrytointiin. Sen avulla vältät rekrytointiin liittyvät kalliit riskit.

Tässä vaiheessa rekrykoulutukseen ilmoittautuminen ei sido sinua vielä mihinkään. Sitoudut ohjelmaan vasta, kun olet haastatellut sinulle valitsemamme kandidaatit ja valinnut heistä jonkun. Kannattaa siis vinkata nyt meille, jos myyjän rekrytoiminen on ajankohtaista – laitamme verkot vesille puolestasi!

Ohjelmisto- ja e-business ry ja Pro Growth Consulting Oy järjestävät rekrytoivan koulutuksen jo kahdeksatta kertaa. Yli 100 mukana ollutta yritystä on napannut koulutuksesta joukkoihinsa muun muassa:

✅ toimitusjohtajan
✅ myyntijohtajan
✅ myyntipäällikön
✅ asiakkuuspäällikön
✅ ratkaisumyyjän
✅ teknisen myyjän
✅ projektipäällikön
✅ markkinointijohtajan
✅ markkinointipäällikön
✅ Account Managerin
✅ Sales Managerin ja
✅ Chief Growth Officerin

Säästät aikaa ja vaivaa, kun me etsimme sinulle oikean henkilön ja haastattelut järjestetään puolestasi. Voit luottaa siihen, että henkilö on ammattitaitoinen ja hallitsee nykyaikaisen ratkaisumyynnin menetelmät, sillä me päivitämme hänen osaamisensa kuukauden tehokoulutuksessa. Varmistut uuden osaajan taidoista ja siitä, että rekrykandidaattinne on varmasti oikea ihminen kyseiseen tehtävään juuri teidän yrityksessänne, kun pääset tutustumaan henkilöön 2 kuukauden työssäoppimisjakson aikana. Miltä kuulostaa?

Yli 100 mukana ollutta yritystä

Rekrykoulutuksessa on ollut mukana jo yli 100 yritystä, kuten:

ADA Drive, Apix Messaging, Applixure, Appmill, Avoin Systems / Web-veistämö, Codemen, Communication Pro, CSIT Finland, Cuckoo Networks, DB Pro Oy, Deltagon Group, Deveo, Dilaw Asianajotoimisto, Easywhistle, e-IT, EverTech, Finnish Net Solutions, FusionLayer, Genisys, Go Experience, Good Sign, Gordion-talousohjaus, Granite Partners, Heeros, Infobuild, Infoglove Services, Innotect, Integral, INTO Terveys, Intunex, Islet Group, Iwa Labs, JHD Productions, Justin Group, Kvaliteam, Kwork Innovaatiot, LAURA Rekrytointi, Loginets, Loomis Value Solutions, Loyalistic, M.A.D., Masters Brainwork, mcare pro Oy, Mobiilimarkkinointi Routa, Molnix, Mtech Digital Solutions, MunJob, Mysteerio, Nerdynet, NOMO Technologies, NSF Telecom, Osaango, Pilvi Cloud Company, Privaon, Procountor Oy, Promentor Solutions, Rajasoft, Rohea, S-Code, SCM Best, Service-Flow, Setera International, Sininen Meteoriitti, Skhole, Springvest, Sujuwa, Surveypal, Taimer, Talenom, Teconer, TietoPiiri, Trafore, Ultrahack, Unicom Consulting, Weasel Software, Webropol, Web-veistämö, Wellmo & Woolman.

Käytännön asiat yritykselle

Rekrytoivan ohjelman ELY-tuettu hinta yritykselle on 1728 € (+ alv) / rekrytoitava henkilö.

Osallistumismaksu veloitetaan vasta, kun yritys on löytänyt sopivan henkilön ja ohjelma on virallisesti käynnistynyt (lokakuussa 2022). Rekrytoivaan ohjelmaan saa myös osallistua pk-yritys, joka ei vielä ole Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsen. Valmentajana toimii Pro Growth Consulting Oy ja yhteistyökumppanina Ohjelmisto- ja e-business ry. Koulutusohjelma järjestetään ELY-keskuksen tuella ja ELY-keskus pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä yritystä koulutusohjelmaan.

Ohjelman aikataulu & tärkeitä päivämääriä:

Yritysten ilmoittautumisaika päättyy 12.8.2022
Opiskelijoiden ja yritysten mätsäys 23.8.–2.9.2022
Työhaastattelut 5.9.–21.9.2022
Koulutus & Työharjoittelu yrityksessä 30.9.2022–30.12.2022
Yrittäjien valmennuspäivä 26.9.2022
Rekrytoivan ohjelman päättäjäiset 29.12.2022
Työsopimuksen teko 2.1.2023