Ohjelmistoalalla on huutava pula osaajista. Yksi ratkaisu ongelmaan on kannustaa naisia koodaamaan.

Mimmitkoodaa -ohjelman tarkoitus on kannustaa ohjelmistoalasta kiinnostuneita naisia opettelemaan koodaamista ja työllistymään ohjelmistoalalle. Ohjelmisto- ja e-business ry tarjoaa yhdessä jäsenyritystensä kanssa maksuttomia koulutuksia alasta kiinnostuneille naisille, joilla ei ole aiempaa koodauskokemusta.

Näet mukana olevat yritykset ja koulutukset tältä sivulta. Liittymällä postituslistallemme saat myös ensimmäisenä tiedon julkaisuista koulutuksista. Koulutuksiin osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsen ja koulutukset ovat maksuttomia.

Mimmit koodaa -ohjelma on saanut alkunsa Vlada Laukkosen perustaman Ompeluseura LevelUp Koodarit-ryhmän aktiivisuudesta. Koodaavien naisten vertaisverkostona toimivassa Facebook-ryhmässä on yli 1000 ohjelmistoalasta kiinnostunutta naista aloittelijoista asiantuntijoihin.

Lisätietoja ohjelmasta antaa Milja Köpsi milja@mimmitkoodaa.fi

Tilaa uutiskirje!

Voit tilata ilmoituksen tulevista tapahtumista ja koulutuksista meiliisi alla olevasta lomakkeesta.

Järjestä #mimmitkoodaa-workshop vuonna 2019

Kiinnostaako (yritystäsi) ohjelmistoalan tulevaisuus ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen? Osallistu #mimmitkoodaa-ohjelmaan ja järjestä koodausworkshop alasta kiinnostuneille naisille.

Lue lisää

Vanhalla ylioppilastalolla järjestettiin 2.10.2018 #Mimmitkoodaa-launch tilaisuus.

Osallistu #mimmitkoodaa-launchin tunnelmiin jälkikäteen.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Anders
Anders Innovations on ketterä ohjelmistotalo, joka juhlii tänä vuonna kymppisynttäreitään. Konttorimme Turussa ja Helsingissä kasvavat mukavaa tahtia ja olemme mukana niin julkisen kuin yksityisen sektorin digitalisaatioprojekteissa. Lähes 50-hengen tiimimme työskentelee erilaisten innovatiivisten liiketoimintaratkaisujen parissa.  Käytämme työssämme pääasiassa avoimen lähdekoodin teknologioita, joista Python ja Django ovat usein ensisijaisia valintojamme.
Twitter | Facebook
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Duunitori
Duunitori on työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamiseen erikoistunut yritys, Suomen liikennöidyin työnhakupalvelu ja uudenaikainen työelämämedia, joka auttaa työnantajia ja työnhakijoita löytämään toisensa entistä tehokkaammin. Duunitori tarjoaa uuden tavan löytää uutta: Yrityksille uutta osaamista. Uusia tekijöitä. Yksilöille uusia mahdollisuuksia. Kiinnostavia haasteita. Kaikille uutta ajattelua. Uutta tekemistä. Ja uusia tuloksia.
Twitter | Facebook
Frantic on strategiaan, muotoiluun ja teknologiaan erikoistunut asiantuntijayritys. Keskitymme ratkaisemaan liiketoimintakriittisiä haasteita ihmislähtöisesti digitaalisten tuotteiden ja palveluiden avulla. Lue meistä lisää osoitteessa www.frantic.com.
Twitter | Facebook
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Futurice
Futurice is a new breed of innovation consultancy that has digital values at its core. We inject life into digital solutions by designing innovative mobile apps and online software – all with a focus on user experience and interaction. We believe that the winning recipe for digital projects is happy people, happy customers, and happy users. Our customers span financial services, media, automotive and energy, amongst others. Founded in 2000, we are 500 strong and growing. A Finnish company, our HQ is in Helsinki and we have offices in Tampere, Stockholm, Oslo, London, Berlin and Munich.
Twitter | Facebook
IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. IBM toimii yli 170 maassa.

Twitter | Facebook

#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Job and Esther Technologies
Job and Esther Technologies is an international provider of software engineering expertise with heavy emphasis on technical and architectural correctness, high level of code quality and exemplary coding practices, people development, expertise building and knowledge transfer. The company was established in 2009 and has serviced various clients in multiple industries over the years globally. J&E Particularly specializes in multi-platform technology and the development of high quality interoperable solutions across technology platforms.
Twitter | Facebook
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Knowit
Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities.
Twitter | Facebook
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani Microsoft
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän.
Twitter | Facebook
OpsHost on Planeetta Internet Oy:n sisäinen startup, joka on tuottaa ohjelmistokehitystä palvelevia palveluita. Emme tarjoa pelkästään hosting alustaa vaan kokonaisuuden, jonka avulla voidaan tuottaa ketterästi, ennakoivasti sekä dokumentoidusti verkkopalveluiden kehitys- ja tuotantoympäristöt. Ops-tiimiimme toimii yhdessä asiakkaan dev-tiimin kanssa käyttäen kehittäjille tuttuja työkaluja. Arjessamme vahvasti mukana ovat mm. Terraform, Ansible, GitLab, Google Cloud Platform.

You Dev. We Ops. We Host: www.ops.host
Twitter | Facebook

#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Solidabis
Solidabis on täyden palvelun digi-kehityskumppani. Meiltä löytyy saman katon alta ohjelmistokehityksen, palvelumuotoilun, testaamisen ja prosessiautomaation rautaisia ammattilaisia. Yhdessä luomme digitaalisia ratkaisuja, jotka tuottavat oikeita liiketoimintahyötyjä nyt ja tulevaisuudessa. Olemme sitoutuneet huolehtimaan digitalisaatioinvestointiesi koko elinkaaresta – juuresta latvaan.
Twitter | Facebook
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Teamit
Teamit creates meaningful digital services, specializing in Ecommerce solutions and software consulting. We are a group of over 30 passionate and ambitious professionals with hands-on expertise in software development, QA and testing. Since 2013, Teamit has helped businesses leverage digitalization by combining first-class user experience, business understanding and technological know-how. Teamit is a company with a human touch. Everything we do is driven by our core values; Attitude, Openness, Trust and
Twitter | Facebook
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Unity
Unity is the creator of the world’s most widely-used real-time 3D development platform, giving developers around the world the tools to create rich, interactive 2D, 3D, VR and AR experiences. Games and experiences made with Unity reach more than 3 billion devices worldwide. Unity has grown to 1800 employees and is located in 25 different countries – including an office in Helsinki that employs 150 professionals and mainly focuses on developing Unity’s Monetization services that help game developers monetize, engage and retain their user base. Today Unity Monetization services are used to optimize user experiences in more than 1,3 billion mobile devices across the globe!
Twitter | Facebook
Wunder on täyden palvelun digitaalinen kumppani. Suunnittelemme, toteutamme ja optimoimme asiakkaidemme digitaalisia ratkaisuja. Meille ihmiset ovat tärkeitä ja olemmekin olleet jo useita vuosia peräkkäin Suomen parhaita työpaikkoja. Joukkoomme mahtuu yhteensä 130 maailmanmatkaajaa, taiteilijaa, muusikkoa, kirjoittajaa, halaajaa, filosofia ja festivaalikävijää. Meitä kaikkia yhdistää intohimo digitaalisiin palveluihin ja viemme muutosta eteenpäin vain mielikuvitus rajanamme.
Twitter | Facebook
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani 2ns
2NS (Second Nature Security Oy) on riippumaton tietoturvan hakkerointi ja asiantuntijaorganisaatio, joka keskittyy verkkopalveluiden, tietojärjestelmien ja organisaatioiden tietoturvan kehittämiseen, varmentamiseen ja kouluttamiseen. Yhtiöllä on yli 150 tyytyväistä asiakasta vuosittain koti- ja ulkomailla (Suomi, Yhdysvallat, Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa. Yritykset, finanssilaitokset, julkinen sektori, ohjelmistoyritykset).
Twitter | Facebook
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani IWA
IWA auttaa johtavia yrityksiä, startupeja ja julkishallintoa digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntämisessä. IWA työskentelee pääasiassa kiinteistö- ja rakennusalan, puhtaan, sekä finanssiteknologian parissa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme web-palveluita ja mobiilisovelluksia yli 40 asiantuntijan voimin Suomessa, Abu Dhabissa ja Thaimaassa.
Twitter | Facebook
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani Microsoft
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän.
Twitter | Facebook
Codemate on kansainvälinen ohjelmistoyritys, jonka juuret ovat Suomessa. Meillä työskentelee liki 90 ohjelmistoalan ammattilaista Oulussa, Helsingissä ja Bangkokissa. Luomme uusia ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme. Erikoisosaamistamme ovat konseptointi, web-palvelut, mobiilisovellukset ja IoT.
Twitter | Facebook
IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. IBM toimii yli 170 maassa.

Twitter | Facebook

Mimmit Koodaa yhteistyökumppani Valu
Valu on verkkopalveluihin, mobiilisovelluksiin ja digitaaliseen näkyvyyteen erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaitamme konsepti- ja ilmesuunnittelusta tekniseen toteutukseen ja diginäkyvyyden kehittämiseen. Missiomme on auttaa asiakasta toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti.
Twitter | Facebook
F-secure
Kukaan ei tunne kyberturvallisuutta yhtä hyvin kuin F-Secure. Jo kolmen vuosikymmenen ajan F-Secure on innovoinut kyberturvan alalla ja puolustanut kymmeniätuhansia yrityksiä sekä miljoonia ihmisiä. F-Securen tietoturva-asiantuntijat ovat ottaneet osaa useampaan eurooppalaiseen kyberrikostutkimukseen kuin minkään muun yrityksen asiantuntijat. Yli 200 mobiili- ja laajakaistaoperaattoria sekä tuhansia jälleenmyyjiä myy F-Securen tuotteita.
Twitter | Facebook
Wunder on täyden palvelun digitaalinen kumppani. Suunnittelemme, toteutamme ja optimoimme asiakkaidemme digitaalisia ratkaisuja. Meille ihmiset ovat tärkeitä ja olemmekin olleet jo useita vuosia peräkkäin Suomen parhaita työpaikkoja. Joukkoomme mahtuu yhteensä 130 maailmanmatkaajaa, taiteilijaa, muusikkoa, kirjoittajaa, halaajaa, filosofia ja festivaalikävijää. Meitä kaikkia yhdistää intohimo digitaalisiin palveluihin ja viemme muutosta eteenpäin vain mielikuvitus rajanamme.
Twitter | Facebook
Ambientia muotoilee ja kehittää yhdessä asiakkaidensa kanssa digitaalisia palveluita. Älykkäät sovelluksemme pyörittävät esimerkiksi raskasta teollisuutta, verkkokauppoja ja yhteiskunnallista viestintään. Onnistuminen syntyy aina merkityksellisestä työstä. Tekemisen pitää olla hauskaa, päämäärätietoista sekä synnyttää tulosta. Haluamme, että asiakkaamme ja työntekijämme ovat uteliaita yhdessä digitalisoimaan maailmaa ympärillään.
Twitter | Facebook
Syksy 2018
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Anders
Anders Innovations on ketterä ohjelmistotalo, joka juhlii tänä vuonna kymppisynttäreitään. Konttorimme Turussa ja Helsingissä kasvavat mukavaa tahtia ja olemme mukana niin julkisen kuin yksityisen sektorin digitalisaatioprojekteissa. Lähes 50-hengen tiimimme työskentelee erilaisten innovatiivisten liiketoimintaratkaisujen parissa.  Käytämme työssämme pääasiassa avoimen lähdekoodin teknologioita, joista Python ja Django ovat usein ensisijaisia valintojamme.
Twitter | Facebook
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Duunitori
Duunitori on työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamiseen erikoistunut yritys, Suomen liikennöidyin työnhakupalvelu ja uudenaikainen työelämämedia, joka auttaa työnantajia ja työnhakijoita löytämään toisensa entistä tehokkaammin. Duunitori tarjoaa uuden tavan löytää uutta: Yrityksille uutta osaamista. Uusia tekijöitä. Yksilöille uusia mahdollisuuksia. Kiinnostavia haasteita. Kaikille uutta ajattelua. Uutta tekemistä. Ja uusia tuloksia.
Twitter | Facebook
Frantic on strategiaan, muotoiluun ja teknologiaan erikoistunut asiantuntijayritys. Keskitymme ratkaisemaan liiketoimintakriittisiä haasteita ihmislähtöisesti digitaalisten tuotteiden ja palveluiden avulla. Lue meistä lisää osoitteessa www.frantic.com.
Twitter | Facebook
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Futurice
Futurice is a new breed of innovation consultancy that has digital values at its core. We inject life into digital solutions by designing innovative mobile apps and online software – all with a focus on user experience and interaction. We believe that the winning recipe for digital projects is happy people, happy customers, and happy users. Our customers span financial services, media, automotive and energy, amongst others. Founded in 2000, we are 500 strong and growing. A Finnish company, our HQ is in Helsinki and we have offices in Tampere, Stockholm, Oslo, London, Berlin and Munich.
Twitter | Facebook
IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. IBM toimii yli 170 maassa.

Twitter | Facebook

#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Job and Esther Technologies
Job and Esther Technologies is an international provider of software engineering expertise with heavy emphasis on technical and architectural correctness, high level of code quality and exemplary coding practices, people development, expertise building and knowledge transfer. The company was established in 2009 and has serviced various clients in multiple industries over the years globally. J&E Particularly specializes in multi-platform technology and the development of high quality interoperable solutions across technology platforms.
Twitter | Facebook
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Knowit
Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities.
Twitter | Facebook
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani Microsoft
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän.
Twitter | Facebook
OpsHost on Planeetta Internet Oy:n sisäinen startup, joka on tuottaa ohjelmistokehitystä palvelevia palveluita. Emme tarjoa pelkästään hosting alustaa vaan kokonaisuuden, jonka avulla voidaan tuottaa ketterästi, ennakoivasti sekä dokumentoidusti verkkopalveluiden kehitys- ja tuotantoympäristöt. Ops-tiimiimme toimii yhdessä asiakkaan dev-tiimin kanssa käyttäen kehittäjille tuttuja työkaluja. Arjessamme vahvasti mukana ovat mm. Terraform, Ansible, GitLab, Google Cloud Platform.

You Dev. We Ops. We Host: www.ops.host
Twitter | Facebook

#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Solidabis
Solidabis on täyden palvelun digi-kehityskumppani. Meiltä löytyy saman katon alta ohjelmistokehityksen, palvelumuotoilun, testaamisen ja prosessiautomaation rautaisia ammattilaisia. Yhdessä luomme digitaalisia ratkaisuja, jotka tuottavat oikeita liiketoimintahyötyjä nyt ja tulevaisuudessa. Olemme sitoutuneet huolehtimaan digitalisaatioinvestointiesi koko elinkaaresta – juuresta latvaan.
Twitter | Facebook
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Teamit
Teamit creates meaningful digital services, specializing in Ecommerce solutions and software consulting. We are a group of over 30 passionate and ambitious professionals with hands-on expertise in software development, QA and testing. Since 2013, Teamit has helped businesses leverage digitalization by combining first-class user experience, business understanding and technological know-how. Teamit is a company with a human touch. Everything we do is driven by our core values; Attitude, Openness, Trust and
Twitter | Facebook
#mimmitkoodaa yhteistyökumppanit syksy 2018 - Unity
Unity is the creator of the world’s most widely-used real-time 3D development platform, giving developers around the world the tools to create rich, interactive 2D, 3D, VR and AR experiences. Games and experiences made with Unity reach more than 3 billion devices worldwide. Unity has grown to 1800 employees and is located in 25 different countries – including an office in Helsinki that employs 150 professionals and mainly focuses on developing Unity’s Monetization services that help game developers monetize, engage and retain their user base. Today Unity Monetization services are used to optimize user experiences in more than 1,3 billion mobile devices across the globe!
Twitter | Facebook
Wunder on täyden palvelun digitaalinen kumppani. Suunnittelemme, toteutamme ja optimoimme asiakkaidemme digitaalisia ratkaisuja. Meille ihmiset ovat tärkeitä ja olemmekin olleet jo useita vuosia peräkkäin Suomen parhaita työpaikkoja. Joukkoomme mahtuu yhteensä 130 maailmanmatkaajaa, taiteilijaa, muusikkoa, kirjoittajaa, halaajaa, filosofia ja festivaalikävijää. Meitä kaikkia yhdistää intohimo digitaalisiin palveluihin ja viemme muutosta eteenpäin vain mielikuvitus rajanamme.
Twitter | Facebook
Kevät 2018
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani 2ns
2NS (Second Nature Security Oy) on riippumaton tietoturvan hakkerointi ja asiantuntijaorganisaatio, joka keskittyy verkkopalveluiden, tietojärjestelmien ja organisaatioiden tietoturvan kehittämiseen, varmentamiseen ja kouluttamiseen. Yhtiöllä on yli 150 tyytyväistä asiakasta vuosittain koti- ja ulkomailla (Suomi, Yhdysvallat, Pohjoismaat ja Keski-Eurooppa. Yritykset, finanssilaitokset, julkinen sektori, ohjelmistoyritykset).
Twitter | Facebook
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani IWA
IWA auttaa johtavia yrityksiä, startupeja ja julkishallintoa digitalisaation tuomien mahdollisuuksien hyödyntämisessä. IWA työskentelee pääasiassa kiinteistö- ja rakennusalan, puhtaan, sekä finanssiteknologian parissa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme web-palveluita ja mobiilisovelluksia yli 40 asiantuntijan voimin Suomessa, Abu Dhabissa ja Thaimaassa.
Twitter | Facebook
Mimmit Koodaa yhteistyökumppani Microsoft
Microsoft tarjoaa mobiili- ja pilvivetoisen maailman parhaat teknologia-alustat ja tuottavuuden avaimet. Yhtiön missio on auttaa jokaista maailman ihmistä ja organisaatiota saavuttamaan enemmän.
Twitter | Facebook
Codemate on kansainvälinen ohjelmistoyritys, jonka juuret ovat Suomessa. Meillä työskentelee liki 90 ohjelmistoalan ammattilaista Oulussa, Helsingissä ja Bangkokissa. Luomme uusia ratkaisuja, jotka tuovat parempaa bisnestä asiakkaillemme. Erikoisosaamistamme ovat konseptointi, web-palvelut, mobiilisovellukset ja IoT.
Twitter | Facebook
IBM on kognitiiviseen tietojenkäsittelyyn ja pilvialustoihin erikoistunut teknologiayritys, joka tukee asiakkaidensa ja kokonaisten toimialojen digitaalista transformaatiota. Uudet innovaatiot ovat strategiamme ydin, ja tarjoamme toimialakohtaisia ratkaisuja kognitiivisen tietojenkäsittelyn, pilvipalveluiden, big datan, analytiikan, mobiliteetin, sosiaalisen liiketoiminnan ja tietoturvan alueilla. IBM toimii yli 170 maassa.

Twitter | Facebook

Mimmit Koodaa yhteistyökumppani Valu
Valu on verkkopalveluihin, mobiilisovelluksiin ja digitaaliseen näkyvyyteen erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaitamme konsepti- ja ilmesuunnittelusta tekniseen toteutukseen ja diginäkyvyyden kehittämiseen. Missiomme on auttaa asiakasta toimimaan verkossa tehokkaasti ja tuottavasti.
Twitter | Facebook
F-secure
Kukaan ei tunne kyberturvallisuutta yhtä hyvin kuin F-Secure. Jo kolmen vuosikymmenen ajan F-Secure on innovoinut kyberturvan alalla ja puolustanut kymmeniätuhansia yrityksiä sekä miljoonia ihmisiä. F-Securen tietoturva-asiantuntijat ovat ottaneet osaa useampaan eurooppalaiseen kyberrikostutkimukseen kuin minkään muun yrityksen asiantuntijat. Yli 200 mobiili- ja laajakaistaoperaattoria sekä tuhansia jälleenmyyjiä myy F-Securen tuotteita.
Twitter | Facebook
Wunder on täyden palvelun digitaalinen kumppani. Suunnittelemme, toteutamme ja optimoimme asiakkaidemme digitaalisia ratkaisuja. Meille ihmiset ovat tärkeitä ja olemmekin olleet jo useita vuosia peräkkäin Suomen parhaita työpaikkoja. Joukkoomme mahtuu yhteensä 130 maailmanmatkaajaa, taiteilijaa, muusikkoa, kirjoittajaa, halaajaa, filosofia ja festivaalikävijää. Meitä kaikkia yhdistää intohimo digitaalisiin palveluihin ja viemme muutosta eteenpäin vain mielikuvitus rajanamme.
Twitter | Facebook
Ambientia muotoilee ja kehittää yhdessä asiakkaidensa kanssa digitaalisia palveluita. Älykkäät sovelluksemme pyörittävät esimerkiksi raskasta teollisuutta, verkkokauppoja ja yhteiskunnallista viestintään. Onnistuminen syntyy aina merkityksellisestä työstä. Tekemisen pitää olla hauskaa, päämäärätietoista sekä synnyttää tulosta. Haluamme, että asiakkaamme ja työntekijämme ovat uteliaita yhdessä digitalisoimaan maailmaa ympärillään.
Twitter | Facebook