Liity jäseneksi

Ohjelmisto- ja e-business ry palvelee jäseniään kolmella alueella: liiketoiminnan kehittäminen, toimintaympäristöön vaikuttaminen sekä johdon aktiivinen verkottaminen

risto_siilasmaa_nelio

”Kun perustimme Ohjelmistoyrittäjät ry:n (nykyinen Ohjelmisto- ja e-business ry) vuonna 1989, ajatuksenamme oli luoda foorumi, jonka kautta loisimme yhteyden avainpelaajien välille. Toimialamme on kehittynyt voimakkaasti ja alalle on tullut valtava määrä uusia kasvuyrityksiä. Toivon, että jokainen ohjelmistoyrityksen johtoon kuuluva henkilö ja alalla toimiva yrittäjä liittyy mukaan yhdistyksen toimintaan ja antaa oman panoksensa ohjelmistoalan menestymiseksi.”

Risto Siilasmaa
Hallituksen puheenjohtaja, F-Secure Oyj
Hallituksen puheenjohtaja, Nokia Oyj

Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2019 (vahvistettu syyskokouksessa 2018):

Yrityksen henkilömäärä

Jäsenmaksu, alv 0%

Jäsenmaksuun sisältyvien edustajien määrä

1-2 250 € 1
3-5 350 € 1
6-10 470 € 1
11-15 690 € 2
16-19 890 € 2
20-29 1 190 € 2
30-59 1 490 € 3
60-99 1 660 € 4
YLI 100 1 790 € 5

Lisäedustajan maksu on 250 € vuodessa.

Jäsenmaksun suuruuden päättää yhdistyksen vuosikokous. Ohjelmisto- ja e-business ry:ssä jäsenenä voi olla yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö. Jäsenyrityksellä on vähintään yksi edustaja. Yli 10 hengen yrityksissä edustajia on useampi. Edustajat voivat osallistua yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin, ja he saavat yhdistyksen tiedotteet.

Jäsenyys

Jäsenmaksu, alv 0%

Jäsenmaksuun sisältyvien edustajien määrä

Kumppanijäsen Mini, alle 2 milj. eur lkv 1 490 € 1
Kumppanijäsen, yli 2 milj. eur lkv 2 990 € 2
Partnerjäsen, Plus Partner
(Partner-status yhdistyksen materiaaleissa ja tilaisuuksissa)
5 500 € 3

Founding Partner. Syvällinen yhteistyö: räätälöidyt kumppanitilaisuudet, kehitysohjelmat.

Ota yhteyttä Rasmus Roiha, +358 400 180 434, rasmus@ohjelmistoyrittajat.fi

Kiinnostaako kumppani- tai partnerijäsenyys?

Kehity

Ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekevän yrityksen vetäjän luonnollisena tavoitteena tulee olla yrityksen liiketoiminnan kehittäminen mahdollisimman tuottavasti ja onnistuneesti.

Tukeaksemme tätä tavoitetta tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia ja tapahtumia sekä alan muutoksiin liittyviä palveluita. Osa kulutuksistamme ja tapahtumistamme on suunnattu vain yrityksen johdolle ja osa laajemmin myös muille asiantuntijoille. Yhdistyksen jäsenillat, SaaS-klubi, GDPR READY 2018, teemaseminaarit ja muut koulutukset tarjoavat monipuolisesti kehittymismahdollisuuksia jokaiselle. Katso seuraavat tilaisuudet ja koulutukset.

Vaikuta

Olemme luomassa ohjelmisto- ja verkkoliiketoiminnan alan yrittäjille ja yrityksille parasta mahdollista toimintaympäristöä Suomessa, jotta meidän globaali kilpailukykymme paranisi.

Jäsenyytesi on julkisesti annettu ääni toimialan puolesta, kun käymme keskustelua työelämän uudistuksista, koulutuspaikoista, kansainvälisten asiantuntijoiden palkkaamisesta, työaikalainsäädännöstä, verotuksesta ja muista yhteiskunnallisista aiheista, joihin haemme parannusta. Lue lisää ajankohtaisista Vaikuttamisen Teemoista.

Tehtävämme on varmistaa ohjelmisto- ja verkkoliiketoiminnan osaamisen merkityksen tunnustamista yhteiskuntamme tulevaisuuden rakentajana ja suunnannäyttäjänä. Yhdistyksen jäsenenä olet mukana Suomen ainoassa yhteisössä, joka keskittyy vain ohjelmisto- ja verkkoliiketoimintaa tekevien yritysten ja toimivan johdon tarpeisiin.

Verkostoidu

Verkostoituminen ja henkilökohtaiset tapaamiset ovat yhä tärkeitä digitaalisella aikakaudellamme. Ihmiset ostavat, myyvät ja tekevät kauppaa – eivät yritykset ja y-tunnukset.

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenet muodostavat 700 yrittäjän ja yritysjohdon yhteisön, joka jakaa parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia toisilleen, ja tekee aktiivisesti liiketoimintaa yhdessä. Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenistöä kutsutaan myös usein muiden yhteisöjen tilaisuuksiin tapaamaan yritysjohtoa ja verkostoitumaan yli toimialojen.