Jäsenyyden hyödyt

Ohjelmisto- ja e-business ry palvelee jäseniään kolmella alueella: liiketoiminnan kehittäminen, vaikuttaminen toimintaympäristöön sekä johdon aktiivinen verkottaminen

risto_siilasmaa_nelio

”Kun perustimme Ohjelmistoyrittäjät ry:n (nyk. Ohjelmisto- ja e-business ry) vuonna 1989, ajatuksenamme oli luoda foorumi, jonka kautta loisimme yhteyden avainpelaajien välille. Toimialamme on kehittynyt voimakkaasti ja alalle on tullut valtava määrä uusia kasvuyrityksiä. Toivon, että jokainen ohjelmistoyrityksen johtoon kuuluva henkilö ja alalla toimiva yrittäjä liittyy mukaan yhdistyksen toimintaan ja antaa oman panoksensa ohjelmistoalan menestymiseksi.”

Risto Siilasmaa
Hallituksen puheenjohtaja, F-Secure Oyj
Hallituksen puheenjohtaja, Nokia Oyj

Liity jäseneksi

Yhdistyksen jäsenmaksut vuonna 2017 (vahvistettu syyskokouksessa 2016):

Yrityksen henkilömäärä

Jäsenmaksu, alv 0%

Jäsenmaksuun sisältyvien edustajien määrä

1-2 250 € 1
3-5 350 € 1
6-10 470 € 1
11-15 690 € 2
16-19 890 € 2
20-29 1 190 € 2
30-59 1 490 € 3
60-99 1 660 € 4
YLI 100 1 790 € 5

Lisäedustajan maksu on 250 € vuodessa.

Jäsenmaksun suuruuden päättää yhdistyksen vuosikokous. Ohjelmisto- ja e-business ry:ssä voi olla jäsenenä yksityishenkilö, yritys, yhteisö tai säätiö. Jäsenyrityksellä on vähintään yksi edustaja. Yli 10 hengen yrityksissä on useampi edustaja. Edustajat voivat osallistua toimintaan ja tilaisuuksiin sekä saavat yhdistyksen tiedotteet.

Jäsenyys

Jäsenmaksu, alv 0%

Jäsenmaksuun sisältyvien edustajien määrä

Kumppanijäsen Mini, alle 2Milj eur lkv 1 490 € 1
Kumppanijäsen, yli 2Milj eur lkv 2 990 € 2
Partnerjäsen, Plus Partner
(Partner-status yhdistyksen materiaaleissa ja tilaisuuksissa)
5 500 € 3

Founding Partner. Syvällinen yhteistyö: räätälöidyt kumppanitilaisuudet, kehitysohjelmat.

Ota yhteyttä Rasmus Roiha, +358 400 180 434, rasmus@ohjelmistoyrittajat.fi

Kiinnostaako kumppani- tai partnerijäsenyys?

Kehity

Ohjelmisto- ja e-business yrityksen vetäjän luonnollisena tavoitteena tulee olla yrityksen liiketoiminnan kehittäminen mahdollisimman tuottavasti sekä onnistuneesti.

Tukeaksemme tätä tavoitetta tarjoamme kattavan valikoiman koulutuksia, tapahtumia & tilaisuuksia sekä ohjelmistoalan muutoksiin liittyviä palveluita. Osa on suunnattu yrityksen johdolle ja vetäjille ainoastaan, osa laajemmin yrityksen asiantuntijoille. SaaS-klubi, GDPR READY 2018, jäsenillat, teemaseminaarit ja koulutukset jäsenistölle – monipuolisesti kehitysmahdollisuuksia jokaiselle. Katso seuraavat tilaisuudet ja koulutukset.

Vaikuta

Olemme luomassa parasta mahdollista toimintaympäristöä Suomessa ohjelmistoalan yrittäjille ja yrityksille, jotta meidän kilpailukykymme paranee globaalissa kilpailussa.

Jäsenyytesi on julkisesti annettu ääni toimialan puolesta, kun käymme keskustelua työelämän uudistuksista, koulutuspaikoista, ulkomaisten asiantuntijoiden palkkaamisesta, työaikalainsäädännöstä, verotuksesta, ja muista yhteiskunnallisista aiheista, joihin haemme muutosta parempaan. Lue lisää ajankohtaisista Vaikuttamisen Teemoista.

Tehtävänämme on varmistaa ohjelmisto-osaamisen merkityksen tunnustamista yhteiskuntamme tulevaisuuden rakentajana ja suunnannäyttäjänä. Jäsenenä olet mukana ainoassa yhteisössä Suomessa, joka keskittyy ainoastaan ohjelmistoalan yritysten ja toimivan johdon tarpeisiin.

Verkotu

Verkottuminen ja henkilökohtaiset tapaamiset ovat yhä tärkeitä digitaalisella aikakaudellamme. Ihmiset ostavat, myyvät ja tekevät kauppaa – eivät yritykset ja y-tunnukset.

Ohjelmistoyrittäjien jäsenet muodostavat 700 yrittäjän ja yritysjohdon yhteisön, joka jakaa parhaita käytäntöjä ja uusimpia oivalluksia toisilleen, sekä tekee aktiivisesti liiketoimintaa yhdessä. Ohjelmistoyrittäjien jäsenistöä kutsutaan myöskin aktiivisesti muiden yhteisöjen tilaisuuksiin tapaamaan yritysjohtoa yli toimialojen.