5.1.2021 | Myynti & markkinointi

Munaatko vai menestytkö? Hyvän IT-toimittajan ominaisuudet ostajan näkökulmasta

Käsittelimme Nousukiito kasvuun -tutkimuksen tuloksia ja analysoimme, mitä ne merkitsevät konsultointia tekevälle ohjelmistoyritykselle uuden vuoden ensimmäisessä studiotilaisuudessa 4.1. Mitä onkaan tapahtunut asiakkaiden tarpeille? Mihin konsultteja

Käsittelimme Nousukiito kasvuun -tutkimuksen tuloksia ja analysoimme, mitä ne merkitsevät konsultointia tekevälle ohjelmistoyritykselle uuden vuoden ensimmäisessä studiotilaisuudessa 4.1. Mitä onkaan tapahtunut asiakkaiden tarpeille? Mihin konsultteja tarvitaan? Millä asenteella vuoteen 2021 lähdetään?

Rakettitieteen rakastettua kommodoria Marko Saarestoa haastattelee Ohjelmisto- ja e-business ry:n puolelta Rasmus Roiha. Tallenteelta tutustut tutkimuksen kiinnostavimpiin löydöksiin ja saat parhaat vinkit, miten vuosi 2021 kannattaa startata. Tutkimustulosten perusteella on koostettu muun muassa pikaopas hyvän IT-toimittajan ominaisuuksiin ostajan näkökulmasta. Katso!


(02:50) Mitä tutkimuksessa haluttiin selvittää?
(04:40) Keneltä kysyttiin?
(06:30) Kolme keskeisintä tulosta
(13:45) Mistä ei kilpailuetua?
(19:32) Millaisia ohjelmistokehitykseen liittyviä töitä yrityksissä yleensä on?
(21:24) Mihin 2021 asiantuntijaosaamista ostetaan ulkopuolelta?
(23:05) Merkitys tekijöille
(26:36) Näin yritys munaa
(32:57) Näin yritys menestyy
(38:51) Mitä konsulttikumppanilta odotetaan?

Tule

Mukaan

Ohjelmisto- ja e-business ry:n jäsenenä olet mukana aktiivisessa softa-alan yhteisössä, jossa opit huippuosaajilta, pääset jakamaan kokemuksia muiden yrittäjien & johtajien kanssa, sekä kasvattamaan bisneksen kannalta elintärkeää verkostoasi.